در پی انتشار بیانیە اصلاح طلبان سنقر بعد از پیروزی حسن روحانی عدەای از فرهنگیان و معلمان سنقر بە ادارە اطلاعات شهر سنقر احضار شدند و مورد بازجویی قرار گرفتە اند. 
روز پنجشنبە ٦ تیرماە آقای غلامرضا وکیلی و علی حسن شمایلی از دبیران دبیرستانهای سنقر بە ستاد خبری ادارە اطلاعات سنقر احضار شدند و مورد بازجویی چهار ساعتە قرار گرفتند این درحالی است کە برای بار دوم یعنی روز شنبە ٨تیرماە آقایان وکیلی و شمایلی بە همراە دو نفر دیگر از این فعالین سیاسی و مسئولین ستاد حسن روحانی بە نامهای کیومرث واعظی و جبار حاجی مرادی بە ادارە اطلاعات سنقر احضار شدەاند و بنابە خبرهای رسیدە احتمال بازداشت آنها بسیار زیاد است. این فرهنگیان از چهرەهای شناختە شدەی منطقە سنقر وکولیای هستند. لازم بە ذکر است مردم سنقر در انتخابات بالای ٥٧ پنجاوهفت درصد بە روحانی رأی دادند. نقطە مهم این خبراین است کە همچنان نشانەای ازطرف حاکمیت برای باز کردن فضای سیاسی بسیار دشوار است .

متن بیانیەی اصلاح طلبان سنقر و کولیای بدین شرح است:
به نام خدا
بیانیه ی تحلیلی پیرامون انتخابات ریاست جمهوری خرداد 92 شماره 1
بر ما اصلاح طلبان شهرستان سنقر این کمترین وظیفه است که از حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری و رای شادی آور و امید افزای ایشان تشکر کرده و به آنان و همه ی دست اندرکاران انتخابات شادباش گفته و خداوند را برای این شور و آگاهی سپاس گوییم. انتخابات ریاست جمهوری خرداد ماه امسال با بیم و امید فراوان شروع شد؛ با اعلام نامزدی آیت الله هاشمی امید گسترده ایی در سراسر کشور احساس شد، با اعلام عدم احراز صلاحیت ایشان این موج امیدواری جای خود را به تردید و نگرانی داد. اما آنچه که در این میانه ی ناامیدی و نگرانی نمود جدی داشت ، گسترش واقع بینی و تامل و پرهیز از تصمیمات هیجانی و احساسی بود. به جرات می توان ادعا کرد انتخابات ریاست جمهوری خرداد ماه امسال افزایش چند پله ایی تراز بینش و رفتار سیاسی مردم در سپهر سیاسی ایران را به نمایش گذاشت. برنده اصلی این انتخابات نخست مردم بودند؛ پیروزی که در آن به گفته ی مهندس موسوی برای کسی شکستی وجود ندارد! مردم با نوع انتخابشان بلوغ سیاسی خود را به همگان نشان داده و تا حدود زیادی از قطبی شدن جامعه فاصله گرفتند. مردم ایران با وجود بغض فرو خورده ایی که از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 داشتند در این انتخابات شرکت کرده و به همگان نشان دادند می توان برای فردای ایران دل افسردگی را از خود دور راند و با امید و توکل پای در راه نهاد.
حاکمیت نیز از آزمون این انتخابات در دو مورد نمره قبولی گرفت نخست بعد از تلخ کامی سنگین انتخابات سال 88 با اداره درست این انتخابات و صیانت از رای مردم اعتماد جامعه را به صندوق های آراء بازگرداند و مهمتر از آن دعوت از مخالفین نظام برای شرکت در انتخابات بود که خود گامی بزرگ برای اقرار و رسمیت بخشی به وجود مخالفین نظام و نهادینه کردن دموکراسی در ایران می تواند محسوب شود. مخالفین نظام نیز باید این را دریابند که بهترین راه رسیدن به اهداف و تغییر ایران بسوی فردای بهتر، راه اصلاح طلبی و سیاست ورزی آرام و قانونی می باشد و شیوه های مسالمت آمیز کم هزینه ترین و کم خطرترین این راه هاست. یاد کنیم از این سخن رسای سید محمد خاتمی که گفته بود هنر حاکمیت آن است که معاند را به مخالف و مخالف را به منتقد یا موافق تبدیل کند. برهمگان گوارا باد این پیروزی و شادی و امید.
اکنون بعد این پیروزی بزرگ، ما اصلاح طلبان شهرستان سنقر موارد زیر را لازم می دانیم توضیح داده و یادآوری نماییم:
1 – ما اصلاح طلبان بر این عقیده پا می فشاریم که بهترین عاملی که فسادهای سیاسی و اقتصادی را می تواند کنترل کند و همگان را ناظر بر رفتار مسئولین نماید گردش آزاد اطلاعات می باشد. با گردش آزاد اطلاعات در سطح کشور هر مسئولی خود را در برابر نظارت همگان می بیند بنابراین از اعمال و رفتارهایی که از آنان بوی ناراستی و نادرستی و سوء استفاده بیاید پرهیز می کند. از حاکمیت و دولت آینده تقاضا داریم برای گردش آزاد اطلاعات در سطح کشور گام های جدی برداشته تا بتوان به کاهش فساد سیاسی و اقتصادی امیدوار بود. مطبوعات و رسانه های آزاد در گردش اطلاعات بهترین ابزار برای مبارزه با مفاسد سیاسی و اقتصادی هستند.
2 – در این انتخابات حدود هیجده میلیون نفر شرکت نکردند. واکاوی و تحلیل دلایل و علتهای عدم شرکت این خیل عظیم در انتخابات به عهده ی دستگاه های حاکمیت و پژوهش گران می باشد. پاسخ به پرسش چرایی عدم شرکت این جمعیت و برقراری تعامل و گفتگو برای شنیدن رای و نظرشان گامی بسیار مهم برای استفاده از پتانسیل آنان جهت رشد و توسعه ی کشور می باشد. این تذکر جدی است که اینان نیز جزء این ملت بوده و این کشور متعلق به آنان نیز می باشد و مانند دیگران و به همان اندازه حق دارند.
3 – مهمترین دغدغه و نگرانی ما این است که آیا رییس جمهور منتخب می تواند از عهده ی حل مشکلات ریز و درشت اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و اجتماعی و فرهنگی برآید؟ مردم ایران با توجه به مشکلات کشور و سخنان و وعده های دکتر حسن روحانی در برنامه های تلویزیونی، توان ایشان را برای عبور از بحران های کنونی بالاتر تشخیص داده و به ایشان رای دادند. اما این تذکر مهم است که تنها انتخاب بهترین و تواناترین مدیران برای اداره کشور کافی نیست بلکه حضور مطالبه محور در عرصه ی جامعه از سوی همگان اهمیت بیشتری دارد. در واقع دموکراسی تنها رای دادن و به دنبال کار خود رفتن نیست و رای دادن کوچکترین گام در هر دموکراسی می باشد. حفاظت از رای و نظر تا حصول به نتیجه مفید، بخش فراموش شده دموکراسی در کشور ما می باشد. با رای دادن وظیفه سیاسی ما تمام نمی شود بلکه شروع راهی است برای ساختن فردای کشورمان. همه آنانی که در این انتخابات شرکت کرده و آنانی نیز که شرکت ننموده اند باید رای و نظر خود را آنقدر پیگیری نمایند تا گرهی از مشکلات کشور باز شود. بهترین راه برای انجام این مهم و کنترل دولت مردان و پاسخ خواستن از آنان تشکیل احزاب سیاسی، اصناف گوناگون، اتحادیه ها و گروهای غیر دولتی (N.G.O) می باشد . توده مردم با تشکل یافتن در این تشکیلات می توانند زبان گویای حق خود باشند و خواسته ها و مطالبات خود را به شکلی منسجم پیگیری نمایند.
4 – با توجه به آنچه که توفان احمدی نژاد بر سر کشور در عرصه های گوناگون آورد ، تعجیل هموطنان عزیز برای حل گرفتاری های فراوان شخصی و عمومی بسیار دور از بردباری است و هر چند حل مشکل اشتغال و تورم برای عموم مردم خواسته ی به حقی است اما عجله داشتن و فشار برای حل چند شبه این مشکلات نه تنها نتیجه مطلوبی در پی ندارد بلکه ممکن است دولت را وادار به اجرای برنامه های سطحی و غیر کارشناسی بنماید. ضمن ابراز همفکری با همه ی مردم تقاضا داریم ضمن در نظر داشتن مطالبات به حق شان فرصت کافی نیز در اختیار دولت جدید بگذارند. به همه اعتماد داده و پیمان می بندیم در صورت کوتاهی و اهمال دولت آقای دکتر روحانی در مرتفع کردن مشکلات معیشتی مردم، ما قبل از همه فریاد اعتراض و انتقاد را برخواهیم داشت.
5 – از حاکمیت به خصوص مقام رهبری تقاضا داریم اکنون که حماسه ی سیاسی مورد نظر ایشان شکل گرفته است و فضای یاس جای خود را به امید و نشاط داده است ایشان نیز امید و شادی جامعه را دو چندان نموده و با فراهم آوردن آزادی زندانیان سیاسی بویژه آقایان بزرگوار مهندس موسوی و حجت السلام کروبی و بانوی سبز خانم دکتر رهنورد، اعتماد و امید ایجاد شده را چندین برابر نماید. این انتظار بخش عظیمی از مردمانی است که حماسه ی سیاسی امسال را رقم زدند و با امید به آینده چشم دوخته اند.
چهارم تیرماه نود دو – جمعی از اصلاح طلبان شهرستان سنقر