"an independent online kurdish website

دکتر انتونی فاوچی، یکی از برجسته‌ترین متخصصین بیماری‌های عفونی در آمریکا می گوید، آمریکا مطمئناً «میلیون‌ها مورد» مبتلا به کووید۱۹ و بیش از ۱۰۰ هزار نفر تلفات خواهد داشت.

با توجه به این که آمریکا در حال حاضر با بیش از ۱۲۴ هزار مورد و بیش از ۲۱۰۰ جان باخته در صدر جدول آمار کرونا قرار گرفته است، مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا، پیش بینی می‌کند که کووید۱۹ بین ۱۰۰ هزار تا ۲۰۰ هزار تلفات در آمریکا به جا گذارد.

دکتر فاوچی همزمان با تصمیم‌گیری دولت فدرال آمریکا برای آسان گرفتن مقررات فاصله و انزوای اجتماعی در ایالت‌هایی که موارد ویروس کرونا در آنها چشمگیر نبوده، گفتگویی با برنامه «استیت آو یونیون» در شبکه سی‌ان‌ان داشت.

آقای دکتر فاوچی در این مصاحبه گفت تنها در شرایطی از این قانون حمایت می کند که این مناطق امکانات لازم برای تست و کنترل این ویروس را در جا داشته باشند. ولی باز آن را «مشکوک» خواند.


بحران شیوع ویروس کرونا در جهان ادامه دارد؛‌ ۶۸۰ هزار مبتلا و نزدیک به ۳۲ هزار جان‌باخته

بنا بر آخرین آمار منتشر شده توسط گاردین، شمار موارد تایید شده ابتلا به ویروس کرونا در سراسر جهان به ۶۸۰ هزار نفر رسیده است که از این تعداد ۳۱،۷۳۳ جان‌شان را از دست داده و ۱۴۲،۵۴۷ نفر بهبود یافته اند.

در اسپانیا با جان باختن ۸۳۸ تن طی تنها یک روز، مجموع جان باختگان این ویروس به ۵۶۹۰ نفر رسید.

توکیو، پایتخت ژاپن، ۶۸ مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا را گزارش داد.

در سوئیس تعداد جان‌باختگان به کووید۱۹ در عرض تنها یک روز از ۲۳۵ به ۲۵۷ نفر، و تعداد مبتلایان از ۱۳،۲۱۳ به ۱۴،۳۳۶ نفر افزایش یافته است.

تعداد تلفات ویروس کرونای جدید در بریتانیا از هزار نفر گذشت. مایکل گوو، رئیس کابیته بریتانیا، گفت که محدودیت‌های قرنطینه برای یک «دوره مهم» پا بر جا خواهد ماند. بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا، نیز گفت که قوانین سخت‌تری برای قرنطینه شاید لازم باشد. هرچند، با وجود قوانین قرنطینه، قربانیان خشونت‌های خانگی اجازه دارند برای دریافت کمک از خانه بیرون بروند.

در آمریکا، مرکز کنترل و پیشگیری بیماری از میلیون نفر ساکنان سه ایالت نیویورک، نیورجرسی، و کنتیکت (که بیشترین تعداد مبتلایان را در آمریکا گزارش داده‌اند) خواسته است که از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

پییرپائولو سیلری، معاون وزیر بهداشت ایتالیا، با تاکید بر این که شرایط در آن کشور بدتر خواهد شد، گفت که انتظار دارد این کشور شدیدترین لطمه را از کووید۱۹ بخورد. ویروس کرونا در ایتالیا تاکنون جان بیش از ۱۰ هزار نفر را گرفته است.

اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا محدودیت‌های جدی‌تری را در این کشور اعمال کرده است، که از آن جمله می‌توان به کاهش تعداد افراد حاضر در تجمعات به تنها دو نفر، ترک کردن خانه تنها در موارد خیلی اضطراری، و در خانه ماندن افراد بالای ۷۰ سال اشاره کرد.

در کره جنوبی، قرنطینه اجباری وضع شده است. چانگ سای-کیو نخست وزیر کره جنوبی، گفت که از نیمه شب چهارشنبه، تمام مسافران پروازهای خارج از کشور باید تحت دو هفته قرنطینه اجباری قرار بگیرند.

و در چین، کشوری که مرکز شیوع ویروس جدید کرونا بود، پروازهای داخلی به استان هوبئی، به غیر شهر ووهان، از روز یکشنبه به حالت عادی بازخواهد گشت.

منبع: صدای امریکا

نویتـرین هەواڵ و بابەت


فارسی